Pasta alla Puttanesca met mediterraanse groenten
Ingrediënten
2 blikjes à 160 g Rio Mare Tuna for Pasta Puttanesca
300 g macaroni
1 lange aubergine
1 courgette
1/2 gele paprika
1/2 ui
verse marjolein
zout
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook, voeg zodra het water begint te borrelen wat zout toe. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Snijd de courgette en de ui in plakjes en de paprika in reepjes. Snijd de aubergine eerst in tweeën en vervolgens in reepjes.
Bak de ui goudbruin in een pan met wat olie van de PerPasta. Doe vervolgens de overige groenten in de pan erbij, kruid met wat zout en marjolein en laat de groenten gedurende 15 minuten garen. Roer regelmatig om.
Giet de pasta af als deze gaar is en laat hem even uitlekken. Voeg vervolgens de PerPasta toe en roer goed om. Verdeel de pasta over de borden en leg er als laatste de groenten naast. Serveer direct.