Aardappelen ‘En Papillotte’ met gegrilde makreel
Ingrediënten
4 grote aardappelen
2 blikjes x 120 g Rio Mare gegrilde makreel in olijfolie extra vierge
150 g Griekse yoghurt
2 wortelen
2 kleine knapperige courgettes
1 takje kervel of een ander aromatisch kruid
wat verse bieslook
20 g olijfolie extra vierge
zwarte peper
zoutvlokken
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220°C. Was de aardappelen en verpak ze afzonderlijk in aluminiumfolie. Bak de aardappelen in de oven in ongeveer 45 minuten gaar.
2. Snijd, terwijl de aardappelen garen, de courgettes en wortelen in dunne reepjes (julienne), maak aan met olijfolie, zout en peper en laat de smaken intrekken. Hak de bieslook en kervel.
3. Pak de aardappelen uit en snijd doormidden. Schep een lepel yoghurt, aangemaakte groente en de gegrilde makreelfilet in het midden van elke aardappelhelft en maak af met een extra schepje yoghurt. Breng op smaak met gemalen peper, bieslook en kervel en dien op.