Broodje met tonijn, gegrilde artisjok en zongedroogde tomaten
Ingrediënten
4 harde meergranenbroodjes
240 g Rio Mare Tonijn in Olijfolie
8 gegrilde artisjokken in olie
4 zongedroogde tomaten in olie
160 g zuivelspread
een paar blaadjes basilicum
zwarte peper naar smaak
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
1. Snijd de broodjes doormidden. Verdeel de artisjokken in dikke plakken en hak de zongedroogde tomaten grof.
2. Smeer een royale hoeveelheid zuivelspread op de onderkant van elk broodje en beleg met de tonijnstukken, artisjokken en zongedroogde tomaten.
3. Garneer met in stukjes gescheurde basilicumblaadjes en kruid met peper. Dek af met de bovenkant van het broodje en serveer direct.
4. Voor een extra krokante bite roostert u het broodje van tevoren een paar minuten in de oven.