Zalm met gebakken aardappelen en tomaten
Ingrediënten
4 blikken Rio Mare zalmfilets in olijfolie a 150 g
400 g aardappelen met schil
300 g cherrytomaatjes
40 g extra vergine olijfolie
10 g boter
enkele takjes rozemarijn en tijm
1 teentje knoflook
zout en peper naar smaak
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Snijd de aardappelen in grove stukken en fruit in een koekenpan met antiaanbaklaag met 20 g olie en boter. Voeg de gehakte kruiden toe, breng op smaak met zout en bak tot de aardappelen gaar en goudbruin zijn.
Giet de resterende olie in een andere koekenpan met het teentje knoflook. Halveer de cherrytomaatjes en bak mee. Kruid met zout en haal van het vuur.
Schik de zalmfilets op 4 afzonderlijke borden. Voeg de aardappelen en tomaten toe, garneer de filets met wat kruiden en serveer.