Gevulde paprika rolletjes met tonijn en ansjovis

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
1 blik Rio Mare tonijn in olijfolie à 160g
2 gele paprika’s
2 rode paprika’s
2 ansjovis filets in olie
1 theelepel kappertjes
50g mayonnaise
Enkele slablaadjes
Scheut olijfolie extra vierge
Zeezout en zwarte peper naar smaak
Satéprikkers

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie Pole & Line

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwarm de oven op 200°C en rooster de paprika’s in z’n geheel voor ca. 30 minuten, tot de buitenkant zacht en gerimpeld is

    Doe de tonijn in een kom, maak er met een lepel kleine stukjes van en meng met de kappertjes, ansjovis en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper

    Verwijder het kroontje en de witte kern met pitjes van de paprika’s en snijd iedere paprika in langwerpige repen

    Vul de repen met het tonijnmengsel en wat slablaadjes, rol op en maak vast met een satéprikker. Besprenkel met wat olijfolie en zout en serveer

De favoriete recepten