Crostini met tonijn, ricotta en waterkers
Ingrediënten
VOOR 4 PERSONEN:
1 blik Rio Mare Flavoured Tonijn Limone e Pepe nero a 130g
8 stukjes stokbrood (mag wat ouder zijn)
250g ricotta
Een handjevol waterkers
Scheutje olijfolie extra vierge
Peper en zout naar smaak
1 blik Rio Mare Flavoured Tonijn Limone e Pepe nero a 130g
8 stukjes stokbrood (mag wat ouder zijn)
250g ricotta
Een handjevol waterkers
Scheutje olijfolie extra vierge
Peper en zout naar smaak
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Rooster de stukjes stokbrood in een grillpan of gewone pan op hoog vuur, totdat ze bruin en goed krokant zijn. Plaats ze op een snijplank en besprenkel met olijfolie, peper en zout
Smeer een ruime laag ricotta op elk broodje en schep er de tonijn bovenop
Garneer met waterkers en serveer