Frittata met kaas, radijs en tonijn

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN:
1 blik Rio Mare Tonijn in Olijfolie à 160g
Een bos radijsjes
1 prei
200g Mozzarella
4 eieren
20g geraspte parmezaanse kaas
Olijfolie extra vierge
Zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie Pole & Line

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwijder de radijsbladeren en kook deze in een pan water met wat zout voor een paar minuten. Spoel daarna af met koud water, laat goed uitlekken en snijd fijn. Snijd de prei in dunne partjes.

    Stoof de prei in een pan met een scheut olijfolie, een beetje water en wat zout. Doe dit op laag vuur met het deksel op de pan voor 20 minuten, en roer af en toe.

    Snijd de mozzarella in kleine blokjes. Klop de eieren in een kom, samen met de parmezaanse kaas. Voeg de prei en gekookte radijsbladeren toe.

    Verwarm een koekenpan, voeg een scheutje olijfolie toe en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet, oftewel frittata. Draai daarna om, en voeg de mozzarella en tonijn toe. Vouw dubbel en serveren maar!

De favoriete recepten