Gevulde paprika rolletjes met tonijn en ansjovis
Ingrediënten
1 blik Rio Mare tonijn in olijfolie à 160g
2 gele paprika’s
2 rode paprika’s
2 ansjovis filets in olie
1 theelepel kappertjes
50g mayonnaise
Enkele slablaadjes
Scheut olijfolie extra vierge
Zeezout en zwarte peper naar smaak
Satéprikkers
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200°C en rooster de paprika’s in z’n geheel voor ca. 30 minuten, tot de buitenkant zacht en gerimpeld is
Doe de tonijn in een kom, maak er met een lepel kleine stukjes van en meng met de kappertjes, ansjovis en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper
Verwijder het kroontje en de witte kern met pitjes van de paprika’s en snijd iedere paprika in langwerpige repen
Vul de repen met het tonijnmengsel en wat slablaadjes, rol op en maak vast met een satéprikker. Besprenkel met wat olijfolie en zout en serveer