Komkommerrolletjes met tonijn

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES
240 g Rio Mare Tonijn in Olijfolie
100 g Griekse yoghurt
2 komkommers
extra vergine olijfolie
zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie Pole & Line

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Gebruik een mandoline om de komkommers in lange, dunne, gelijkmatige reepjes te snijden. Zout de reepjes en laat enkele minuten uitlekken. Droog de reepjes af met keukenpapier.

    Laat ondertussen de tonijn goed uitlekken en verdeel in stukjes.

    Leg op elk komkommerreepje een beetje yoghurt en een stukje tonijn, rol op en zet vast met een cocktailprikker.

    Leg de rolletjes op een schaal, besprenkel met een beetje olie en bestrooi met wat peper.

    Serveer er voor nog meer smaak een tomatensalade bij.

De favoriete recepten