Pasta alla Puttanesca met gegrilde paprika
Ingrediënten
2 blikjes Rio Mare Tuna for Pasta Puttanesca
300 g macaroni
1 gele paprika
1 rode paprika
20 g olijfolie
verse peterselie
zout
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Verwarm de over voor op 240°C. Was de paprika’s en rooster ze gedurende 40 minuten, draai ze af en toe om. Zet een pan met zout water op het en breng het aan de kook.
Haal de paprika’s uit de oven. Verwijder de geblakerde vel, de stengels en eventuele zaadjes en snijd ze in reepjes. Breng op smaak met een snufje zout, olijfolie en een royale hoeveelheid vers gehakte peterselie.
Kook de pasta volgens de gebruiksaawijzing in de pan kokend water. Giet de pasta daarna af en meng met de PerPasta en het paprikamengsel. Meng alles goed door elkaar en geniet van een heerlijk warm gerecht. Smakelijk!