Pizza met tonijn, zongedroogde tomaat, bleekselderij en rucola
Ingrediënten
500 g kant-en-klaar pizzadeeg
1 blikje Rio Mare Tonijn in olijfolie 160 g
40 g zongedroogde tomaten in olie
300 g mozzarella
2 eetlepels geraspte parmezaan
een stengel bleekselderij
een handvol rucola
extra vergine olijfolie
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 210 °C en snijd de mozzarella in blokjes.
2. Vet een bakplaat geschikt voor pizza in met een scheutje olie, leg het deeg erop en druk er met je vingertoppen op.
3. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes, meng ze met de mozzarella en parmezaan en verdeel alles over de pasta.
4. Zet de pizza in de hete oven en bak hem ongeveer 20 minuten of tot hij goed gaar is.
5. Laat de tonijn goed uitlekken en leg ze in stukjes op de versgebakken pizza. Breng op smaak met de fijngesneden selderij en bedek met de verse rucola. Direct opeten.