Pizza Tonijn, rode ui, cherrytomaat en oregano
Ingrediënten
500 g pizzadeeg
2 x 80 g Rio Mare Tonijn Peperoncino
1 rode ui
300 g mozzarella
200 g cherrytomaatjes
60 g extra vierge olijfolie
theelepel oregano
zout
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Verwarm de oven tot 210 graden en snijd de mozzarella in blokjes.
Vet een bakblik in, verdeel het deeg door het goed aan te drukken met je vingertoppen, vet in met een beetje olie.
Snij de tomaten in vieren en leg ze op het deeg, snijd de ui in dunne plakjes en voeg deze toe.
Voeg dan de blokjes mozzarella toe, op smaak gebracht met een snufje zout en oregano en een flinke scheut olie.
Plaats de pizza in de oven en bak ongeveer 20 minuten.
Voeg de tonijn een paar minuten voordat de pizza gaar is toe aan de pizza.
Bak slechts twee of drie minuten mee, zodat de tonijn niet te veel uitdroogt.