Salade met tonijn, kikkererwten, avocado en sinaasappel

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN
2 blikken Rio Mare Tonijn in olijfolie a 160 g

300 g gekookte kikkererwten 

1 rijpe avocado

1 sinaasappel 

100 g verse babyspinazie

40 g extra vergine olijfolie 

20 g pijnboompitten 

zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie Pole & Line

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Rooster de pijnboompitten op hoog vuur in een kleine pan met antiaanbaklaag in een paar minuten goudbruin.

    Schil de sinaasappel en snij in stukjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil en snij in stukjes.

    Doe de kikkererwten, avocado, stukjes sinaasappel en spinazie in een kom. Dresseer met de olijfolie en een snufje zout. Schep de salade om en verdeel over 4 afzonderlijke borden.

    Voeg de goed uitgelekte tonijn toe en garneer met de pijnboompitten.

De favoriete recepten