Tonijn met chilipeper, roerei en cherrytomaatje
Ingrediënten
3 x 80 g Rio Mare Tonijn in Olijfolie Peperoncino
400 g cherrytomaatjes
4 eieren
100 ml verse room
40 g extra vierge olijfolie
2 teentjes knoflook
oregano
20 g suiker
el kappertjes
zout
Stampa Ricetta
Bereidingswijze
Verhit de oven tot 180 graden, leg de tomaten in een pan met de knoflookteentjes doormidden gesneden, breng op smaak met suiker, zout, oregano en 30 g olie en bak in voorverwarmde oven ongeveer 20 minuten.
Klop de eieren goed los met een snufje zout en de room, verwarm de resterende olie in een pan met antiaanbaklaag, voeg de eieren toe en kook al roerend. Haal van het vuur terwijl het nog romig is.
Haal de knoflook en tomaten uit de oven, voeg kappertjes en olijven toe en leg het op borden, voeg de roerei en tonijn toe. Serveer met geroosterd brood.