Tuna melt tosti’s

Ingrediënten

VOOR 4 TOSTI'S
1 blik Rio Mare Tonijn in Olijfolie 160g

8 sneetjes brood

160 g cheddar of Emmentaler 

1 stengel bleekselderij

1 takje peterselie 

1 stevige tomaat

1/4 rode ui 

3 el mayonaise 

1 el mosterd 

30 g boter

zout en peper naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Tonijn in Olijfolie Pole & Line

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Hak de bleekselderij, ui en peterselie fijn en doe in een kom. Voeg de uitgelekte tonijn, mayonaise en mosterd toe en meng goed met een vork. Breng op smaak met een snufje zout en peper.

    Gebruik een rasp met grote gaten om de kaas te raspen. Snijd de tomaat in dunne plakjes, beboter een kant van de sneetjes brood en leg ze op een vel bakpapier met de boterkant naar beneden.

    Verhit een grote pan met antiaanbaklaag en rooster vier sneetjes brood met de boterkant naar beneden. Bestrooi met een beetje kaas, het tonijnmengsel, de plakjes tomaat en nog meer kaas. Sluit af met de overige vier sneetjes brood en zorg ervoor dat het beboterde deel naar boven wijst.

    Leg de sandwiches voorzichtig in de pan. Eerst aan de ene kant goed bruinen en dan aan de andere kant. Druk lichtjes aan met een spatel tot de kaas mooi gesmolten is. Haal van het vuur, halveer en serveer meteen.

De favoriete recepten