Wilde rijst salade met tonijn en avocado

Ingrediënten

1 blik Rio Mare Flavoured Tonijn Limone e Pepe nero a 130g
250g wilde rijst
1 avocado
60g edamame, gepeld en gekookt
Een halve witte kool
Een eetlepel zonnebloempitjes
30g olijfolie extra vierge
Een handvol verse koriander
Peper en zout naar smaak

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Flavoured Tonijn Limone e Pepe Nero

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Kook de rijst volgens de verpakking. Spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Meng hier vervolgens de olijfolie, peper en zout doorheen. Snijd de witte kool in dunne reepjes en meng met de rijst. Pel de avocado en snijd in partjes. Snijd de koriander fijn. Rooster ondertussen de zonnebloempitjes. Verdeel de rijst en witte kool mix over 4 borden. Leg hier de partjes avocado op en verdeel de tonijn erover. Decoreer de borden met de zonnebloempitjes, edamame en koriander.

De favoriete recepten