Zalmfilet met pompoen en gebakken ui

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES
4 blikken Rio Mare Zalmfilet in Olijfolie a 150g

600 g flespompoen
2 witte uien

een paar takjes rozemarijn

50 g extra vierge olijfolie

zout

peper

Stampa Ricetta

Deel dit recept

Vertel het je vrienden

Gebruikt product

Zalmfilet in olijfolie

Ontdek meer

Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de uien en de pompoen schoon, verwijder de schil van de uien en de zaden uit de pompoen, snijd dan beide groenten in plakjes van ongeveer een halve centimeter en was ze.

    Bekleed een bakplaat met bakpapier, vet het licht in, leg de nog natte groenten erop, verdeel rozemarijn over de groente, breng op smaak met peper en zout en besprenkel met de resterende olie.



    Bak ongeveer 40 minuten in de oven zodat de groenten gaar zijn.



    Haal de zalmfilets uit de verpakkingen verwarm heel kort op een hete grill en serveer met het gezonde en smakelijke bijgerecht.

De favoriete recepten